سلام
دوستانی که کار جذب فالوور انجام میدن لطفا اعلام کنند.
نکات مهم:
1-حتما فالوور ایرانی و فعال باشه
2- زمینه فعالیت فالوورها معماری ، دکوراسیون داخلی ، شهرسازی ،عمران و در کل صنعت ساختمان باشه
دوستانی که کار جذب فالوور انجام میدن لطفا اعلام کنند.
نکات مهم:
1-حتما فالوور ایرانی و فعال باشه
2- زمینه فعالیت فالوورها معماری ، دکوراسیون داخلی ، شهرسازی ،عمران و در کل صنعت ساختمان باشه
[برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید]
درود
پیشنهاد میکنم از اسکریپت های جذب فالورر استفاده کنید که فالور ها کاملا واقعی و همچنین بر اساس تنظیم شما میتوانند از روی #هشتگ یا کابر خاصی فالو صورت بگیرد .
تاپیک فروش ما داخل فروم هست : [برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید]
نیاز به مشاوره بود تلگرام درخدمتم @poshtiban_96
سپاهان سرور | [برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید] ، هاست پربازدید ، هاست دانلود ، ریسلر و مسترریسلر ، ثبت دامین ، نمایندگی دامین [برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید]
سلام عزیزم منم خیلی وقت بود دنبالش بودم تا سایت ایرانی فالو رو پیدا کردم که خدمات خیلی خوبی ارائه میده با قیمت های عالی میتونی [برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید] و ایرانی از این پیج انجام بدی
سلام
ما انوع فالوور ارائه میدیم
افزایش ممبر تلگرام-اینستاگرام-دیجیتال مارکتینگ-نصب تضمینی
----ای دی تلگرام axfollower