سلام دوستان من یه ایده خوبی دارم که هیچ رقابتی نداره و به احتمال زیاد جواب میده فقط سرمایه اولیه میخوامد که ندارم
کسی هست که بتونه همکاری کنه؟
سلام دوستان من یه ایده خوبی دارم که هیچ رقابتی نداره و به احتمال زیاد جواب میده فقط سرمایه اولیه میخوامد که ندارم
کسی هست که بتونه همکاری کنه؟
سلام لطفا ایده مدنظرتونو مطرح کنید[برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید] میتونین به ایمیل [برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید] پیام بدید.
سلام خیلی راحت بدون سرمایه و با یک گوشی و استفاده از نرم افزار های مختلف با استفاده از [برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید] و ادیت عکس و ویدئو میتونی تولید محتوا کنی و کسب و کار خودتو راه بندازی
سلام اگه واقعا ایده شما خوبه و فکر میکنید امکان اجرایی شدن رو داره یه بیزنس مدل خوب براش بنویس. یه سری مراکز هستن به اسم مراکز شتاب دهی و یا پارک های علم و فناوری که سرمایه میدن به کسایی که ایده خوبی دارن وسرمایه ندارن. رو این قسمت ایده که چطور قراره درامد ایجاد بشه خوب کار کن.
اگر به دنبال خرید آپارتمان در اصفهان هستید، از سایت دلتا ملکی بازدید کنید
[برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید]
به نظر یه حامی خوب تو ایران نیست که اگه کسی ایده خوبی داشت راحت بتونه اجراش کنه