با سلام ، به یک نفر وردپرس کار حرفه ای برای کار در یک مجموعه شرکتی در شهر تبریز نیازمندیم .
- تسلط کامل به وردپرس
- آشنایی با بحث سئو
- آشنایی با html , css
برای اطلاعات بیشتر پیام خصوصی بدید تا پاسخ داده بشه .
با سلام ، به یک نفر وردپرس کار حرفه ای برای کار در یک مجموعه شرکتی در شهر تبریز نیازمندیم .
- تسلط کامل به وردپرس
- آشنایی با بحث سئو
- آشنایی با html , css
برای اطلاعات بیشتر پیام خصوصی بدید تا پاسخ داده بشه .
چرا تبریز؟ پاشو بیا ارومیه در خدمتیم![]()
[برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید]
سلام من اهل تبریزم
80 تا سایت وردپرسی دارم
دستی هم تو کار ترجمه دارم
اینو قالبش رو ترجمه کردم در مسابقات بین المللی وبلاگ نویسی قرانی مقام اول رو اوردم
[برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید]
در مورد سئو هم اگه به امضا توجه کنی متوجه میشی
در مطالب زیادی هم در مورد سئو در همین انجمن نوشتم
خوشحال میشم با هم همکاری داشته باشیم
ویرایش توسط mehdikan : 2012-12-20 در ساعت 13:01
من د ارومیلیم ، تبریز ده درس اوخورامیاشا دانشکده دامپزشکی
![]()
دا بورا تورکی گالاه دانیشاخ :دی
ضمنا احمدخان نولوپ سایمیسان
دوز فیکرالمیشم؟
[برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید][برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید][برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید][برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید][برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید][برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید][برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید][برای مشاهده لینک ها ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید و یا هم اکنون در انجمن فروشگاه های اینترنتی ایران ثبت نام کنید]
مرلین ! تجربه یک زندگی شیرین (به زودی)
البته بجز قانون، ادب هم حکم میکنه در فضاهای اینچنینی با زبان رسمی صحبت کنیدقانون شماره 29) لطفا تمام مطالب خود را با زبان شیرین پارسی در انجمن شاپ کیپر درج نموده و از به کار بردن عبارات و الفاظ مغایر با فرهنگ ایرانی جدا خودداری نمایند .